Antena Căutare

Mircea Badea: "Emil Boc a fost mai penibil decat Frunzaverde"

Mircea Badea a ironizat discursul premierului Emil Boc referitor la despre plecarea din partid a prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde.

"Boc a fost un fel de spremezan. Nu ma puteam decide care e mai penibil, Frunzaverde sau Boc. A venit omul si a zis.. vantul bate, Udrea absoarbe, pietrele raman", a comentat realizatorul emisiunii In gura Presei, care sustine ca discursul lui Boc a fost cu dedicatie pentru meltenii care voteaza PDL-ul.

Presedintele PDL, Emil Boc, a vorbit, ieri, intr-o conferinta de presa, despre plecarea din partid a prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde. Liderul social democratilor a mai explicat ca "revolutia bunului simt a Opozitiei" s-a incheiat cu aceasta decizie, de a primi in Uniune un traseit. Emil Boc este de parere ca Frunzaverde a abandonat doua dintre crezurile scrise si nescrise ale PDL, "Vantul bate, Apa Trece, Pietrele raman" si "Casa parinteasca nu se vinde niciodata".



Victor Ponta: Dupa Olt si Caras, avem vesti bune si din Bistrita si Ploiesti... George Maior, directorul SRI: Declaratiile lui Sorin Frunzaverde privind interceptarile telefonice sunt de natura politi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x