Antena Căutare

Mircea Geoana, atac la presedintele de onoare al PSD. Iliescu: "E rusinos"

Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Ion Iliescu are o problema in a accepta orice alt lider al partidului in afara de el insusi, fiind vorba despre "rautate adunata in timp". Replica presedintelelui de onoare al PSD nu a intarziat insa, Iliescu declarand vineri, inainte de a pasi in sala in care se desfasoara Consiliul National al PSD, ca "E rusinos! Nu vreau sa comentez, ca nu ma mai opresc".

Mircea Geoana a subliniat ca Iliescu a lansat, in timp, atacuri nedrepte la adresa tuturor presedintilor PSD, fie ca a fost vorba despre Adrian Nastase, Mircea Geoana sau, mai nou, Victor Ponta.

De asemenea, Geoana a lansat o serie de critici si la adresa lui Miron Mitrea, afirmand ca alegerea acestuia ca sef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nefericita, "Oprescu castigand primaria Bucurestiului pe o nota de independenta".

Iliescu: "E rusinos. Nu vreau sa comentez, ca nu ma mai opresc"

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, intrebat despre atacurile lui Mircea Geoana la adresa sa, ca asa ceva este "rusinos", precizand ca nu doreste sa comenteze, pentru ca nu s-ar mai opri.

"E rusinos asa ceva. Nu vreau sa comentez. Voi avea un mesaj in sala", a spus Iliescu, raspunzand unei intrebari, inaite de a intra la sedinta Consiliului National al PSD.

La insistentele jurnalistilor insa, Iliescu a raspuns: "Ma lasati sa nu vreau sa comentez? Pentru ca nu ma mai opresc".

Dragnea i-a aratat "cartonasul galben" lui Geoana

Secretarul general al PSD si noul sef de campanie al social democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca Mircea Geoana ar trebui sa se gandeasca mai bine inainte de a lansa acuze la adresa altor lideri ai partidului. PSD nu are nevoie de "intepaturi si aprecieri" de genul celor facute de Geoana, a tunat Dragnea, adaugand ca Geoana a luat "o decizie proasta" facand, in chiar ziua Consiliului National al PSD, afirmatii critice.

"Sfatul meu prietenesc este, i l-am mai dat, sa se gandeasca mult mai bine inainte sa faca asemenea afirmatii. PSD, marea masa a pesedistilor dorescu ca partidul sa fie unit si sa aiba o actiune coerenta pentru ca Romania se confrunta cu greutati foarte mari", a afirmat el.

Dragnea a apreciat ca, "din fericire", declaratiile lui Geoana nu prejudiciaza partidul.

Secretarul general al PSD a evitat insa sa spuna daca Geoana ar putea fi convocat de conducerea centrala pentru explicatii.

Foto: Intactimages

VIDEO! Vezi cat de bine stapaneste EBA limba engleza!... PSD se pregateste de alegeri: Liviu Dragnea, sef de campanie. Adrian Nastase, coordonator la Giurgiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x