Antena Căutare

Mircea Geoana: In 2005, l-am batut la fundul gol pe Ion Iliescu

Invitat la televiziunea publica, fostul presedinte al Senatului a rememorat momentele traite in partid, printre care si cel in care a castigat presedintia PSD-ului in defavoarea lui Ion Iliescu. "L-am batut la fundul gol", a declarat Mircea Geoana.

"Eu am avut curajul in 2005, si nu regret nicio secunda, cred ca am facut un mare bine partidului nostru, sa-l infrunt pe Ion Iliescu la un congres al partidului. Si am castigat zdrobitor acel congres....Am castigat cu 1.700-1.800 de voturi la 600. A fost bataie la fundul gol, cum spune romanul. Domnul Iliescu nu poate sa uite acest lucru, are un fel de ranchiuna, poate batranetea e de vina, cine stie? Ca la batranete devi mai rautacios poate. Si nu poate sa ierte faptul ca cineva a indraznit sa ii ia tronul pe care credea ca trebuie sa il ocupe in mod natural", a declarat Geoana.

Nici Ponta nu a scapat de cuvintele acide ale lui Mircea Geoana. Fostul presedinte ale Senatului l-a acuzat pe liderul PSD de santaj. Geoana sustine ca prietenii lui din partid nu ar fi votat excluderea lui din PSD daca Ponta nu i-ar fi amenintat cu demisia de la sefia PSD.

"Santajul pe care l-a facut Ponta. El a spus: Imi pun mandatul pe masa daca nu-l excludeti din partid... asta n-a fost un vot corect, n-a fost un vot despre mine, ci a fost un vot daca a aduce partidul intr-o criza si intr-o instabilitate si mai mare. Acest tip de a spune, l-a spus la televizor de 50 de ori domnul Ponta. Ieri l-a spus inca o data: Fie il dati pe Goana afara, fie eu plec de la conducere si facem congres", a mai spus Geoana.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Istoricul Marius Oprea: Basescu a colaborat de buna voie cu Securitatea... PDL scoate "artileria grea": Sefa pedelistelor din Satu Mare a pozat sexy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x