Antena Căutare

Mircea Geoana pregateste lansarea noului partid

Senatorul Mircea Geoana, fostul presedinte al Senatului care a fost exclus din PSD dupa scandalul privind inlocuirea sa, si-a mutat cabinetul parlamentar din Craiova intr-un sediu nou. Acesta va gazdui si noua formatiune politica pe care o va infiinta fostul social-democrat.

Geoana functiona, pana acum, intr-un birou de circa 15 mp in sediul PSD Dolj, Craiova, dar acum spatiul lui Geoana are o suprafata de aproape zece ori mai mare si cuprinde un parter intreg al unei cladiri.

In noul sediu functioneaza si cabinetul deputatului Florenting Gust. Acesta a declarat ca sediul nou stabilit este unul dintre cele opt sedii din tara pe care Mircea Geoana le-a pregatit pentru viitoarea formatiune politica.

"Acesta este unul din cele opt sedii pe care le-am luat in tara. In prima faza, am luat sedii in toate centrele regionale, precum Craiova, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca. Aici va fi si sediul noului partid", a spus Florentin Gust.

Intrebat care este denumirea noii formatiuni politice, Gust a spus ca aceasta va fi facuta publica doar dupa ce noul partid va fi inregistrat juridic.

Sursa: Antena3

USL va initia strangerea de semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu... Crin Antonescu: USL face apel la calm si evitarea violentelor. Singura solutie politica, alegerile anticipate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x