Antena Căutare

Miron Mitrea: Caricaturile cu Geoana le voi folosi la darts, ma distrez cand sunt nervos

Seful de campanie al PSD pentru alegerile locale din Bucuresti, senatorul Miron Mitrea , a cumparat, sambata, la Consiliul National al partidului, ce se desfasoara la Palatul Parlamentului, doua caricaturi cu Mircea Geoana, pe care a spus ca le va folosi pentru a juca darts cand este nervos, informeaza "gandul.info".

Mitrea a cumparat patru caricaturi de la expozitia organizata de Institutul "Ovidiu Sincai" in fata salii unde s-a desfasurat Consiliul National al PSD: doua cu Mircea Geoana, una cu Ion Iliescu si una a sa.

"Am luat caricaturi doar cu cei care ma intereseaza", a declarat pentru "gandul.info" Miron Mitrea. Intrebat daca nu cumpara si o caricatura cu Marian Vanghelie, senatorul a spus ca "nu il intereseaza". "Am luat o caricatura cu domnul Iliescu, ca mie imi este drag si una cu mine, sa le pun in birou", a explicat Mitrea.

Mitrea a fost insa interesat cel mai mult de fostul presedinte al PSD Mircea Geoana, care a criticat intr-un interviu decizia PSD de a-l numi coordonator al campaniei pentru alegerile locale.

"Caricatura asta in care arata asa mai prostanac mi-a placut foarte mult. Una o sa o pun acasa, alta in Delta si cand sunt nervos ma distrez, joc darts", a declarat pentru "gandul.info" Miron Mitrea.

Foto: Intactimages

Traian Basescu pune la zid UE: Romania nu e in zona Euro si nu poate plati la nesfarsit pentru aceasta... Crin Antonescu, la CN al PSD: Stiu cum il cheama pe viitorul premier: Victor Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x