Antena Căutare

Mironescu: “Toate functiile de conducere din port, impartite intre PDL si UNPR”

In timpul audierilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Laurentiu Mironescu a recunoscut in fata magistratilor ca si-a dorit functia de director al portului Constanta, post vizat si de Aurelian Pilca. Pe de alta parte, potrivit Realitatea TV, inculpatul a declarat ca toate functiile de conducere din portul Constanta erau impartite intre reprezentantii PDL si UNPR.

Avocatii acuzatilor sustin ca Mironescu nu a primit nicio "proptea" din partea ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, iar fostul secretar general al MAI a recunoscut ca a trebuit sa se declare multumit cu functia politica din care a fost demis in urma cu doua zile.

Acuzat de DNA ca i-ar fi cerut lui Pilca suma de 8.000 de lei pentru ca acesta sa obtina o functie in PDL, Mironescu s-a multumit cu o mare cantitate de vin pentru asigurarea protocolului alegerilor la PDL Constanta.

Mironescu e acuzat de DNA ca i-ar fi cerut lui Aurelian Pilca 8 mii de lei ca sa obtina o functie in PDL. Pilca nu ar fi avut banii si i-ar fi dat in schimb o cantitate mare de vin, pentru protocolul alegerilor de la Organizatia Municipala PDL Constanta.

Sursa: Jurnalul National

Catalin Voicu afla astazi daca va fi eliberat din inchisoare... Elena Udrea declanseaza boicotul in Consiliul Judetean Timis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x