Antena Căutare

Motiunea de cenzura pe Legea salarizarii unitare va fi citita azi in Parlament

Se anunta o zi intensa si astazi in Parlament. Alesii se reunesc intr-o sedinta de plen comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in care va fi citita Motiunea de cenzura cu titlul "Legea privind salarizarea in anul 2011 - ultima teapa trasa romanilor de guvernarea Basescu - Udrea - Boc?". Motiunea, semnata de PSD, PC si PNL, va fi cel mai probabil supusa votului la inceputul saptaminii viitoare.


Intrebat care sunt sansele de reusita ale acestor motiuni, presedintele PSD, Victor Ponta, a raspuns: "Nu ne facem iluzii".

Guvernul si-a angajat raspunderea pe cele doua legi marti, in plenul reunit al Parlamentului. Executivul este demis daca o motiune de cenzura, depusa in termen de trei zile de la prezentarea programului, a declaratiei de politica generala sau a proiectului de lege, a fost adoptata.

Ioan Oltean este convins ca legea bugetului va fi votata pana la sfarsitul acestui an, chiar si fara Opozitie.

Boc: "Opozitia are menirea sa critice si sa promita lucruri irealizabile"... Boc: Nu inteleg placerea sadica a Opozitiei de a face rau Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x