Antena Căutare

Ponta, primarilor: Lasati campania, ajutati cetatenii afectati de inundatii!

Primul-ministru Victor Ponta a solicitat primarilor, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta "amanarea" campaniei electorale pentru ajutorarea vietilor omenesti, afectate de inundatii.

"Indiferent de partea de bunuri, faceti orice efort sa nu avem pierderi omenesti. Orice viata e mai pretioasa decat orice casa sau teren inundat. Pentru cheltuielile de care aveti nevoie pentru eventuale reparatii o sa avem banii necesari la fondul de rezerva", a spus acesta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, care a avut loc luni la sediul Ministerului de Interne.

Premierul le-a sugerat totodata, acestora ca este cel mai bun exemplu de ajutor pe care edilii din teritoriu il pot arata oamenilor.

"Vreau sa transmit primarilor sa lase campania o zi, doua, trei, si sa ia toate masurile pentru protectia cetatenilor. Cred ca mai apreciati vor fi daca vor arata ca le pasa de cetateni. E o buna ocazie si pentru dumneavoastra sa verificam daca primariile au mijloacele necesare", a mai precizat Ponta.

Primul-ministru a mai participat tot luni la Palatul Victoria la prima reuniune a Comitetului National Tripartit pentru Dialog Social.

Foto: Intact Images

Sondaj CCSB: Robert Negoita i-a luat fata lui Liviu, la Sectorul 3... Dragnea: Exista judete in care si Politia este implicata in campanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x