Antena Căutare

Premierul Emil Boc, huiduit la Valcea

Emil Boc a fost huiduit la Ramnicu Valcea, de un grup de oameni. Incidentul a avut loc in timp ce premierul se pregatea sa intre la o intalnire cu Colegiul Director al PDL Valcea.

Boc s-a dus chiar in mijlocul multimii, insotit de SPP, l-a prins de mana pe unul dintre protestatari si l-a intrebat daca munceste.

Barbatul i-a reprosat premierului masurile de austeritate luate de Guvern, strigand apoi: "Rusine! Rusine!". "Ati taiat pensii, ati taiat salarii! Asta e program de guvernare? Sunteti de rusine! Rusine!".

Premierul a insistat, intrebandu-l din nou pe barbatul respcetiv daca munceste, iar acesta i-a replicat dur: "Da, muncesc, sunt profesor!"

Nu dupa mult timp, Boc a iesit din multime insotit de SPP si a intrat la cinematograful "Ostroveni", acolo unde avea loc intalnirea membrilor Colegiului Director al PDL Valcea.

Prim-ministrul dorea sa-i convinga pe pedelisti sa ii acorde votul la alegerile din cadrul partidului, de luna viitoare. Inainte de aceasta intalnire, premierul Boc semnase doua proiecte de investitii in judet.

Sursa: Antena3


USL a depus motiunea simpla pe Agricultura. Vezi ce solicita Guvernului!... Roberta Anastase, pazita la coafor de SPP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x