Antena Căutare

Prigoana: "Cu drag as accepta sfaturi de la Basescu, dar lumea s-a schimbat in 8 ani"

Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei a declarat, miercuri, ca ar accepta "cu mare drag" sfaturi de la presedintele Traian Basescu, dar a precizat ca "lumea s-a schimbat in opt ani de zile mult", scrie Mediafax.

Desi considera ca situatia Bucurestiului s-a schimbat de cand Traian Basescu a fost presedinte, Prigoana spune ca ar discuta totusi cu presedintele.

"Trebuie sa fiu cretin ca, domn'e, nu vreau sa ma intalnesc cu presedintele, care a fost prima general un mandat si jumatate, cat a prins dansul. Eu am discutat cu toti primarii care au fost, ce probleme au avut, unde, sunt interesat de problemele astea care exista in administratie, ca e pacat sa ma duc acum pe un drum sa fac eu carare, cand exista un drum batatorit. As fi onorat sa ma cheme la o discutie pe tema asta, dar nu cred ca are timp in agenda. Un presedinte de stat e un presedinte de stat. Si asa i se dau agendele peste cap cu tot felul de neprevazute, ca apar neprevazute. O inmormantare la Suceava nu era in agenda. Apar tot felul si atunci iti dai agenda peste cap", a spus candidatul din partea PDL la Primaria Capitalei.


In legatura cu prezenta lui Traian Basescu luni noaptea in Modrogan, Prigoana a dat asigurari ca nu este decat o speculatie.

"Nu a fost, domn'e, acolo, eu nu m-am intalnit cu el. Eu nu am stat permanent acolo, din trei ore am stat o jumatate de ora. Am discutat cu o parte din BPN de povestea cu alegerile pe Bucuresti si cand au inceput sa discute de constructia pe tara m-am carat la mine jos", a mai spus pedelistul.


Foto: Intact Images

Surse: Doi parlamentari PDL de Timis ar urma sa plece la PNL... Premierul Ungureanu l-a convocat pe ministrul Borbely la Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x