Antena Căutare

PSD initiaza o motiune simpla impotriva Elenei Udrea

Grupul parlamentar PSD din Senat va initia o motiune simpla privind dezvoltarea regionala si modul de folosire a fondurilor europene in dezvoltarea teritoriala a Romaniei pentru ca sunt promovate doar proiectele initiate de primari PDL sau de oameni "care impartasesc culoarea portocalie, a anuntat, vineri, senatorul PSD de Suceava, Gavril Mirza.



El a mai declarat ca apreciaza efortul ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, pentru patrimoniul cultural al Bucovinei prin promovarea unor proiecte de restaurare si conservare a trei manastiri, dar ca asteapta sa vada ce firme vor fi selectate pentru a executa lucrarile.

"Astept cu nerabdare sa vad care vor fi firmele castigatoare ale executiei lucrarilor îi aceste proiecte, adevarate cadouri ale doamnei Udrea pentru domnul Flutur", a spus Mirza.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat joi, la Palatul Administrativ din Suceava, cu maicile-starete de la Dragomirna, Moldovita si Sucevita, trei contracte finantate prin POR, in valoare totala de peste 9 milioane de euro, pentru restaurarea, conservarea si modernizarea infrastructurii conexe a celor trei manastiri.

Udrea a declarat, dupa semnare, ca este o prioritate accesarea banilor europeni, in contextul in care Romania trece printr-un an greu in ceea ce priveste bugetul, inclusiv cel al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Sarbatori in arest: Antonie Solomon mai sta inca o luna dupa gratii... Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine: Catalin Voicu a platit 1.624 de lei pentru o rezervă VIP la Spitalul Universitar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x