Antena Căutare

Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor. Basescu a semnat decretul de numire

Presedintele a semnat decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, dupa ce premierul Romaniei i-a transmis lui Traian Basescu propunerea, inca de dimineata.

Administratia Prezidentiala a anuntat ca ceremonia de investitura in functia de ministru al Transporturilor de catre Ramona Manescu a avut loc, la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, inca de dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor.

Deputatul Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu au fost cele doua nominalizari pentru Ministerul Transporturilor inaintate premierului Victor Ponta, in urma votului de duminica din BPN al PNL.

Ramona Manescu este absolventa a Facultatii de Drept, iar studiile postuniversitare arata ca ar avea inclinatie spre Aparare, Securitate nationala si Diplomatie, si nu in domeniul transporturilor. In anul 2007 a devenit europarlamentar, a fost expert parlamentar si vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Tineret. Noul ministru are 41 de ani, este sotia primarului Sectorului 6 al Capitalei, Rares Manescu, si a devenit membru al PNL imediat dupa Revolutie, la 18 ani.

Foto: ramona-manescu.ro

Imparatul Iulian Radulescu are inima franta! Elena Udrea a refuzat sa ii fie sotie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x