Antena Căutare

Romania, membru fondator al Academiei Internationale Anticoruptie

Romania, o tara est-europeana, ai carei locuitori sunt priviti cu scepticism de restul lumii. Aceeasi Romanie ocupa un loc de-a dreptul rusinos in randul statelor europene, atunci cand vine vorba despre coruptie. Si totusi, tara noastra a fost invitata sa devina membru fondator al Academiei Internationale Anticoruptie.


Trebuie sa recunoastem! Propunerea ne onoreaza, dar ne starneste si un ras amar. Romania, o tara care a adunat o constelatie de stegulete puse de Uniunea Europeana pe domeniul justitiei, e invitata sa devina membru fondator al Academiei Internationale Anticoruptie. Tocmai noi, cei care n-am vazut vreodata un mare caz de coruptie rezolvat.

Si ministrul ne mai spune ca e gratis. Ca avem atat de multa experienta, incat austriecii ne asteapta ca pe-o paine calda. Ca suntem atat de buni, incat putem ajunge si in conducerea institutiei. Doar ca atunci va costa.

Ramane de vazut in ce masura ii vom putea ajuta pe austrieci, dar - mai interesant este cum ne vor ajuta austriecii pe noi.







Vanghelie vrea sa isi schimbe imaginea: Dacia Duster si socializare pe net... Teodor Baconschi anunta cea mai mare reducere de cheltuieli si personal dintre toate ministerele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x