Antena Căutare

Sondaj CURS: USL ar castiga alegerile, iar Boc sefia PDL

USL se afla pe primul loc in optiunile de vot ale electoratului, arata un sondaj CURS realizat in perioada 11-13 mai. Astfel, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar obtine 55% din voturi, urmata de PDL cu 20%, Partidul Poporului-Dan Diaconescu -11%, PRM -5%, UDMR-5%, iar PNGCD, PNTCD, UNPR si un alt partid cate 1%.

CURS precizeaza ca procentele sunt calculate excluzandu-i pe nehotarati, pe cei care nu ar vota si pe cei care nu au raspuns la intrebare. Din totalul esantionului, 62% si-au exprimat intentia de vot, iar 38% sunt nehotarati, nu au raspuns/nu voteaza.

De asemenea, CURS arata ca procentul celor care au exprimat o optiune de vot nu poate fi considerat drept prezenta la vot. Ponderea celor care nu ar vota este subestimata intrucat sondajul CURS nu i-a luat in calcul pe alegatorii care sunt in prezent plecati din tara (cca. 12% -15%).

Tot articolul, in Jurnalul National

Traian Basescu ar fi acceptat invitatia PD-L la Conventia Nationala... Daniel Funeriu: Emil Boc, "sufletul si ratiunea PDL", va castiga la Conventia Nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x