Antena Căutare

Tăriceanu: Îmi voi anunţa în plen demisia de la conducerea Senatului

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a precizat luni că îşi va anunţa în plenul Senatului, la ora 16:00, demisia de la conducerea acestei Camere.

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a precizat luni că îşi va anunţa în plenul Senatului, la ora 16:00, demisia de la conducerea acestei Camere.

Tăriceanu a menţionat că va face în plen mai multe precizări legate de demisia sa.

Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că demisia devine oficială din momentul anunţului din plen.

El a afirmat că a fost ales preşedinte al Senatului în baza unei înţelegeri politice de la acel moment, iar acum, odată cu ieşirea ALDE de la guvernare, a considerat că trebuie să îşi dea demisia.

„Observ de câteva zile o zbatere disperată a d-nei Dăncilă în încercarea de a se salva de la înec. A ajuns să promită cam tuturor parlamentarilor ALDE chiar portofolii ministeriale, doar - doar îi va convinge să i se alăture. Şi, cum n-a reuşit, acum a scos pe «tarabă», tot pentru colegii mei, inclusiv funcţia de preşedinte al Senatului, pe care am anunţat că o voi elibera la începutul sesiunii parlamentare de toamnă”, scria duminică Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Sursa : news.ro

Orban, întrebat despre intenţia premierului de a pedepsi insulta şi calomnia: Este o chestiune care ţine de regim totali... Meşeşcanu, susţinut de PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului; senatorul discută cu liderul ALDE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x