Antena Căutare

Tentativa de frauda electorala la Targu Neamt nu s-a confirmat

Purtatorul de cuvant al IJP Neamt a declarat ca Politia Neamt a fost sesizata prin 112 de un fost angajat al Primariei Targu Neamt ca s-a sustras un buletin de vot din incaperea unde acestea sunt depozitate in Primarie. De asemenea, fostul angajat a sustinut ca buletinul de vot ar fi fost dat spre multiplicare unei angajate din Primarie.

UPDATE 23.00: IJP Neamt a anuntat ca, in urma perchezitiei facute in biroul unei angajate a Primariei Targu Neamt, suspectata ca ar fi multiplicat un buletin de vot furat din locul unde era depozitat, nu a gasit probe in sustinerea acuzatiei, iar sesizarea facuta de un fost angajat al Primariei din oras nu se confirma.

Politia Neamt a sesizat Biroul Electoral de Circumscriptie din Targu Neamt, iar presedintele acestuia a dispus ca pana sambata, cand buletinele de vot vor fi distribuite sectiilor de vot, ca incaperea respectiva sa fie tinuta sub paza de Politie.

Totodata, a fost solicitat Judecatoriei TarguNeamt un mandat de perchezitie pentru biroul angajatei suspecte.

Daniel Constantin: 10 iunie, data la care Romania se desparte de trecut... Victor Ponta: Descoperim saptamanal bombe lasate de fostele guverne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x