Antena Căutare

Traian Basescu, citat in procesul cu Mugurel Surupaceanu

Presedintele Traian Basescu a fost citat la Judecatoria Sectorului 5, dupa ce l-a dat in judecata pe deputatul PSD, Mugurel Surupaceanu. Basescu ar urma sa se prezinte in fata magistratilor pe 18 mai.

Presedintele a depus actiune in instanta si ii cere lui Surupaceanu daune simbolice de un leu, dupa ce acesta a afirmat intr-o conferinta de presa ca Guvernul si Presedintia favorizeaza si sustin consumul de droguri usoare.

Mai exact, deputatul PSD a sustinut, la jumatatea lunii februarie, ca anumite grupuri de interese PDL din guvernul Boc sunt legate de afacerea cu droguri usoare.

Surupaceanu afirma ca Executivul a emis o ordonanta privind produselor etnobotanice care permitea comerciantilor sa isi distruga singuri stocurile de droguri usoare, ceea ce le-ar fi oferit acestora posibilitatea de a-si vinde marfa pe piata neagra.

Sursa: Antena3

Roberta Anastase, pazita la coafor de SPP... Boc o lauda pe Udrea pentru desfiintarea constructiilor ilegale de pe litoral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x