Antena Căutare

Udrea, despre gestul angajatului TVR: Sa nu politizam momentul. Presa e mai putin marcata decat noi

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat, in urma incidentului de la Camera Deputatilor, unde un barbat s-a aruncat de la balcon in semn de protest, ca va incerca sa-l ajute pe barbat, imediat ce va stii mai multe detalii.

Udrea s-a aratat profund socata si afectata de acest incident, acordand un interviu cu multiple momente de tacere. Aceasta a remarcat ca opozitia politizeaza acest moment si ca presa este mult mai putin marcata decat parlamentarii prezenti la incident.

Un barbat s-a aruncat intentionat de la balconul din plenul Parlamentului. Se pare ca persoana este un angajat al TVR si inainte de a se arunca a strigat "Ati luat mancarea de la copii!". Acesta are un tricou pe care scrie "Ne-ati ucis viitorul". In cadere, barbatul a rupt un pupitru.

Barbatul avea in mana o bila portocalie cu numarul 13. Accidentul s-a produs cu cateva clipe inainte de discursul premierului Emil Boc. sedinta de dezbatere a motiunii de cenzura a fost intrerupta.

Consilierul Elenei Udrea candideaza din nou la primaria Baru... Boc, despre incidentul din Parlament: Sunt vremuri grele, insa nu aceasta este solutia. Avem nevoie de luciditate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x