Antena Căutare

Un primar PDL si-a sters cu trafaletul poza de pe bannerele electorale

Candidatii ARD Stelian Fuia si Daniel Obada au alaturi de ei, pe bannerele electorale din Tamadaul Mare, o silueta vopsita in negru. Nu e o fantoma, ci chipul primarului din localitate, care a intrat in conflict cu partidul pe care il reprezinta.

Constantin Chirica, primar in judetul Calarasi, care s-a suparat pe partid si a decis sa-si stearga chipul cu "trafaletul, cu doua bete...", potrivit rtv.net.

"Eu singur m-am sters de acolo, pentru ca m-am saturat de promisiuni! Am stat atatia ani la guvernare si mare lucru n-am reusit sa miscam si noi in comuna noastra. Sunt membru PDL, dar nu mai sustin candidatii PDL", s-a justificat Constantin Chirica, primarul comunei Tamadaul Mare, judetul Calarasi. Mai mult, edilul spune ca nu i-a cerut nimeni acceptul pentru a-i fi folosita imaginea.

Ponta vs. Basescu. "Basescu merge la Bruxelles pentru ca are datorii acolo"... ARD imparte chiloti si prezervative pe post de cadouri electoral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x