Antena Căutare

UPDATE: PC a validat protocolul de colaborare cu PNL si l-a invalidat pe cel cu PSD

Consiliul National al Partidului Conservator a validat, luni, protocolul de colaborare cu Partidul National Liberal, care prevede infiintarea Aliantei de Centru Dreapta. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi. Tot luni, liderii conservatori au invalidat protocolul de colaborare cu PSD.

UPDATE: Alianta de Centru Dreapta (ACD) a ratat inregistrarea oficiala. Programul Tribunalului Bucuresti s-a incheiat la orele 14.00, iar PC si PNL se programasera pentru orele 15.00. ACD va fi oficializata maine.

In cursul diminetii, forurile de conducere ale PNL si PC s-au reunit, separat, pentru validarea proiectului Aliantei de Centru Dreapta. Evenimentul de semnare a protocolului ar urma sa aiba loc la ora 13:30, la Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor.


Prin protocol se stabileste, printre altele, ca cele doua formatiuni vor avea candiati comuni la alegerile din 2012 si 2016. Presedintele PNL sustine ca alianta cu conservatorii nu vizeaza impartirea unor posturi si nici castiguri electorale, ci indepartarea regimului democrat liberal. Iar pentru asta e necesara coagularea fortelor din opozitie.

Presedintele PC, Daniel Constantin, a precizat ca protocolul de colaborare cu PSD va fi incheiat la Tribunal, pe cale amiabila.

Vezi prevederile protocolului de colaborare PC - PNL!... Corneliu Vadim Tudor, urmarit penal in dosarul evacuarii sediului PRM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x