Antena Căutare

Vanghelie vrea sa isi schimbe imaginea: Dacia Duster si socializare pe net

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, incepe o campanie de schimbare de imagine. Pentru inceput, primarul Sectorului 5 si-a facut blog, conturi pe Facebook si Twitter si a renuntat la limuzina sa de circa o suta de mii de euro, in favoarea SUV-ului autohton, Dacia Duster, masina detinuta si de presedintele Traian Basescu.

Vanghelie vrea sa candideze pentru fotoliul de primar general al Capitalei, in 2012, potrivit jurnalistilor de la Puterea. Iar pentru acest lucru, primarul "care este" a decis sa-si schimbe imaginea.

Primii pasi i-a facut pe Internet, creandu-si un blog si conturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter. Apoi, staff-ul sau i-a recomandat sa-si schimbe masina. Iar Vanghelie a ales un Duster, la fel ca Basescu.

Mai mult, potrivit Puterea, presedintele PSD Bucuresti a anuntat ca isi va schimba culoarea parului si ca este hotarat sa si slabeasca. Iar pentru ca eforturile sale sa nu fie in van, Vanghelie a comandat si un sondaj de opinie. Potrivit datelor acestuia, acesta s-ar bucura in momentul de fata de voturile a circa 40% din bucuresteni.

Foto: Intact Images

Boc: "Vladescu nu are niciun mandat sa discute despre cota unica"... Romania, membru fondator al Academiei Internationale Anticoruptie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x