Antena Căutare

Victor Ponta a parasit sedinta CSAT. Premierul si presedintele ar fi avut o disputa in timpul intalnirii

Premirul Victor Ponta a plecat de la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a tarii (CSAT), dupa 30-40 de minute de discutii. Potrivit unor surse citate de Antena 3, plecarea primului-ministru ar fi fost provocata de o neintelegere cu presedintele Traian Basescu.

Disputa celor doi ar fi fost provocata de dorinta presedintelui de a introduce pe ordinea de zi a sedintei a unei probleme de ordin militar. Premierul nu a acceptat sa discute acest subiect si a decis sa paraseasca intalnirea.

Sedinta CSAT a inceput la ora 11:00 si in cadrul ei se discuta teme precum strategia pentru refacerea credibilitatii Romaniei, starea Armatei Romane, demersurile intreprinse pentru initierea programului Avion Multirol al Fortelor Aeriene si privatizarea CFR, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Reuniunea CSAT a fost convocata de Traian Basescu si este prima intalnire dintre acesta si Victor Ponta dupa referendumul de demitere a presedintelui.

Foto: Intact Images

Leonard Orban a primit aviz negativ la Curtea Europeana de Audit... CSAT: Romania va cumpara avioane multirol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x