Antena Căutare

Victor Ponta: Salut faptul ca la CCR nu executa toate deciziile politice

Presedintele PSD, Victor Ponta, a salutat decizia Curtii Constitutionale de a declara ca fiind neconstitutionala angajarea raspunderii Guvernului pe Legea educatiei, apreciind, totodata, faptul ca judecatorii Curtii "nu executa toate deciziile politice".

"Salut faptul ca la CCR nu se executa toate dispozitiile politice si ca au fost consecventi cu ce au spus acum un an. Saptamana viitoare legea poate intra in plenului Senatului si putem avea o lege buna si echilibrata, iar Guvenrul Boc - nimeni nu mai stie a cata oara - a mai picat testul competentei si al bunului simt", a spus Ponta.

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, astazi, cu majoritate de voturi, ca Legea Educatiei este neconstitutionala constatand ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Guvern deoarece si-a asumat raspunderea pe o lege care era deja in dezbatere parlamentara.

CITESTE si...

Judecatorii CCR: Asumarea raspunderii pe Legea Educatiei, neconstitutionala

Sursa: Jurnalul National

Tariceanu, referitor la decizia CCR: "Este o palma pe obrazul Guvernului"... Judecatorii CCR: Asumarea raspunderii pe Legea Educatiei, neconstitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x