Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: Udrea e o faptura blonda superba

Mircea Badea s-a aratat incantat in cea mai recenta emisiune "In Gura Presei" de faptul ca PDL-ul si-a schimbat culoarea politica in verde, confirmandu-i previziunile.

Realizatorul a spus faptul ca Elena Udrea a schimbat culoarea PDL-ului in verde dupa ce chiar Badea purtase un sacou verde peste o camasa portocalie.

"Rad ca o capra beata, ambalata ce mananca ciocolata. [...] De cand ma uitam la televizor si o vedeam pe doamna Udrea, lucru care ma bucura de fiecare data. E o faptura incantatoare, dansa insista sa fie aceasta nimfa superba, este o faptura blonda superba. Si o vad pe domna Udrea si zic, ia, dau mai tare si cand vad ca s-a intamplat exact ce anticipam, astia (nr- PDL), au inlocuit culoarea portocalie cu verde. Deci au dat cu bidinela",



Badea rade de "verdele" lui Udrea: Deci au dat cu bidinela, poate ii fraieresc pe unii. In plus, omul de televizune, a adoptat un ton "de sarbatoare" la adresa fostului ministrul al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"E o faptura atat de gracila, de minunata. [...] In aceste zile vreau sa fiu mai bun, doamna Udrea nefiind deloc o faptura mai buna. [...] Imi place mult ca este culoarea verde, mi se pare ca i se potriveste. [...] Ideea e clara, de ce schimbi culoarea portocaliu, cu culoarea verde?! Sa-ncercam sa se prinda lumea ca nu suntem noi. Nu ca suntem altii, poate ii fraierim pe unii", a comentat ironic Badea.



Foto: A1.ro

Crin Antonescu: "PNL deplange disparitia dintre noi a lui Gabriel Tepelea"... Ce le doresc politicienii romanilor de Pasti: Vezi mesajele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x