Antena Căutare

Prințesa Norvegiei vrea să renunțe la îndatoririle regale pentru a munci alături de iubitul ei șaman. Cum au reacționat cetățenii

Prințesa Martha Louise a Norvegiei a luat decizia de a renunța la îndatoririle regale pentru a lucra cot la cot cu cel cu care este logodită. Cum au reacționat cetățenii Regatului.

colaj Galerie
Prințesa Martha Louise a Norvegiei a luat decizia de a renunța la îndatoririle regale pentru a lucra cot la cot cu cel cu care este într-o relație. | Shutterstock/Profimedia

Prințesa Martha Louise a Norvegiei are 51 de ani și formează un cuplu cu Durek Verrett, un guru spiritual din Los Angeles. La doi ani după ce a divorţat, Prinţesa a fost „vrăjită” de ghidul spiritual care susţine că poate reduce efectele îmbătrânirii. Americanul a colaborat, de altfel, cu mai multe vedete de la Hollywood, printre care Nina Dobrev şi Gwyneth Paltrow.

Citește și: Despărțiri regale. Care au fost cele mai uluitoare divorțuri de la casa regală. “În această căsnicie am fost trei”

Prințesa Martha Louise a Norvegiei susține că vrea să se concentreze pe alte lucruri

Între timp, prințesa Norvegiei și iubitul ei s-au logodit. Iar acum, Prințesa se pare că a decis să renunțe la îndatoririle regale, potrivit anunțului făcut de Palatul Regal, citat de fanatik.ro.

Motivul invocat de Prințesă ar fi nevoia de timp pentru a se putea concentra pe afacerea de medicină alternativă pe care o are cu Durek Verrett, logodnicul său:

„Prințesa renunță la rolul de patroană regală și nu va mai reprezenta casa regală în prezent. (…) în conformitate cu dorința regelui, prințesa își va păstra titlul”, a precizat palatul într-un comunicat.

Pe de altă parte, ghidul spiritual care i-a cucerit inima Prințesei Norvegiei a scris și o carte, intitulată „Spirit Hacking”, în care tratează problema cancerului ca pe o alegere voluntară, o ipoteză care a stârnit numeroase controverse în rândul cititorilor.

Citește și: Beatrice Borromeo a fost numită cea mai stilată membră a caselor regale din Europa. Cum impresionează soția lui Pierre Casiraghi

Ce spun sondajele despre încrederea pe care o au cetățenii în Familia Regală

În urma deciziei luate de Prințesa Martha Louise a Norvegiei, cel mai recent sondaj, realizat în luna septembrie, arată că din ce în ce mai mulți norvegieni și-au pierdut încrederea în Familia Regală. Mai exact, datele arată că 17% din populația țării are o părere negativă despre membrii Familiei Regale, care până acum erau extrem de populari și apreciați.

În ciuda părerilor genative, cum de la logodnă la căsătorie mai este doar un pas, se pare că Prințesa Martha Louise a Norvegiei și Durek Verrett ar urma să se căsătorească, conform informațiilor transmise de reprezentanții Palatului, citate de aceeași sursă. Deși cei doi își vor oficia căsătoria, șamanul nu va primi un titlu regal și nici nu va reprezenta monarhia, notează The Guardian, citat de Fanatik.

Martha Louise a fost de acord să nu își mai folosească titlul de prințesă încă din 2019

Se pare că, începând cu anul 2019, Martha Louise a fost de acord să nu își mai folosească titlul de prințesă în demersurile comerciale pe care le făcea. De asemenea, cei doi logodnici s-au decis să se abțină de la orice asociere cu Familia Regală în canalele lor de socializare.

Un alt caz sunt prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale, iar acest lucru a stârnit un val de nemulțumiri în rândul britanicilor, dar și în rândul membrilor Familiei Regale.

Un englez s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina după ce au conversat cu Google Translate: „A fost o atracție de la în... Rezultate Loto 10 noiembrie 2022. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x