Antena Căutare

Un englez s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina după ce au conversat cu Google Translate: „A fost o atracție de la început”

Războiul nu i-a oprit să își unească destinele. Un bărbat care trăiește în Marea Britanie s-a îndrăgostit de o refugiată din Ucraina, iar, după puțin timp, cei doi s-au căsătorit. Cum arată povestea unei iubiri fără granițe.

colaj
Războiul nu i-a oprit să își unească destinele. Un bărbat care trăiește în Marea Britanie s-a îndrăgostit de o refugiată din Ucraina pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare. | Shutterstock

Luke Dickinson, în vârstă de 28 de ani, care trăiește în Marea Britanie, s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina, Vira Klimova, în vârstă de 37 de ani, la mai puțin de trei luni de când a cunoscut-o. Tânăra își petrecea timpul pe diverse grupuri dedicare refugiaților ucraineni, căutând o soluție pentru a fugi din țară, potrivit peroz.ro.

Citește și: De ce a refuzat o mireasă ca sora ei să apară în fotografiile de nuntă. Gestul peste care nu a putut să treacă cu vederea

Englezul a folosit dicționarul online pentru a conversa cu cea despre care a știut din prima că este aleasa: „Puține persoane înțeleg umorul britanic”

Se pare că Luke Dickinson a folosit Google Translate pentru a comunica cu Vira, pe care a cunoscut-o pe un grup de Facebook înființat pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina, potrivit Daily Star, citat de sursa menționată mai sus. Tânărul a fost impresionat, încă de la început, de drama ucrainenilor și a decis să se înscrie pe astfel de grupuri, în speranța că va putea fi de folos.

La rândul său, Vira era consultant la o firmă de avocatură din Odessa, iar, în momentul în care s-a întors acasă, și-a găsit apartamentul distrus de o bombă lansată de ruși. Atunci a știut că trebuie să fugă din țară împreună cu fiica ei, Karina.

Femeia s-a mutat o vreme în Republica Moldova, dar căuta neapărat să se stabilească în Marea Britanie, acolo unde s-ar fi simțit în siguranță. Astfel, în timpul în care s-a scurs de la depunerea cererii de viză și până i-a fost acceptată, Vira a comunicat cu Luke pe rețelele sociale. Niciunul nu vorba limba celuilalt, însă s-au înțeles cu ajutorul dicționarului online:

„I-am văzut fotografiile și i-am trimis un mesaj privat. Am râs, am glumit, mi s-a părut că are un simț al umorului perfect. Mulți spun că există puține persoane care înțeleg umorul britanicilor, însă ea se numără printre aceștia.”, a povestit bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cea mai cunoscută lunetistă din Ucraina s-a căsătorit pe front, în pădure, cu arma în mână. Ce imagini a postat pe internet

Englezul a cerut-o de soție la prima întâlnire: „ A fost o atracție de la început”

Vira și fiica ei, Karina, au ajuns în Bristol pe 6 aprilie. Curând, femeia a început să studieze limba engleză pentru a se putea angaja. În luna iulie, după ce Vira s-a acomodat cu noua ei viață, Luke a contactat-o din nou și a invitat-o la o întâlnire:

„Am întrebat-o dacă i-ar plăcea să bem ceva. A fost o atracție de la început.”, a povestit tânărul care a mărturisit că a știut de la început că Vira îi va fi soție.

După prima întâlnire, cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, motiv pentru care Luke a cerut-o de soție la Londra, în timpul unei cine romantice. Cei doi s-au căsătorit pe 30 septembrie, iar, la eveniment, Vira a ținut un discurs atât în limba engleză, cât și în limba maternă, ceea ce l-a determinat pe proaspătul soț să își dorească să cunoască limba ucraineană.

„Nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt, vin dintr-o țară în plin război, mi-am lăsat casa și am ajuns să-mi cunosc sufletul pereche. Am știut că ne este menit să fim împreună.”, a spus Vira.

Care e orașul din România care renunță la luminile de Sărbători anul acesta. Primarul se laudă că a găsit o soluție perf... Prințesa Norvegiei vrea să renunțe la îndatoririle regale pentru a munci alături de iubitul ei șaman. Cum au reacționat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x