Antena Căutare

REZULTATE BAC 2016 EDU.RO. Ministerul Educației a anunțat: „Nu avem niciun punct de vedere”

Problema de electricitate de la bacalaureat, susținută vineri, a fost enunțată greșit, iar acest lucru va afecta nota elevilor.

Problema de electricitate de la bacalaureat, susținută vineri, a fost enunțată greșit, iar acest lucru va afecta nota elevilor. Sute de părinți au semnat petiții, mâine se dau rezultatele, iar Ministerul Educației spune că: ”Deocamdată nu avem nici un punct de vedere!”

”Vă rugăm nu lasați copiii să plătească pentru erorile adulților” este fraza care încheie petiția a peste 900 de părinți adresată Ministerului Educației.

În ultima zi a examenului scris la Bacalureat, susținut vineri, subiectului II la Fizica, o problemă de electricitate a avut o greșeală, scrie Libertatea.ro.

Era vorba despre o tensiune punctele A și B de ”30V”, care în mod corect ar fi trebuit să fie ”-30 V”, pentru că intensitatea curentului electric în acea ramură era de la B la A.

Greșeala a fost sesizată imediat, dar până în acest moment nu exită o clarificare din partea Ministerului Educației, deși mâine se dau rezultatele examenului la bacalureat. Ce se va întâmpla, cum se va corecta acel punct care este enunțat greșit -, se întreabă părinții.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x