Antena Căutare

Imagini cutremurătoare! Fetița care a murit după ce a căzut din microbuz a fost înmormântată. Foto

Fetița care a murit după ce a căzut dintr-un microbuz a fost înmormântată, vineri, în satul natal Badon, în prezența a sute de oameni.

Fetița care a murit după ce a căzut dintr-un microbuz a fost înmormântată, vineri, în satul natal Badon, în prezența a sute de oameni.

Părinţilor împietriţi de durere ai Giuliei le-au fost alături rude, prieteni, apropiaţi, dar şi necunoscuţi impresionaţi de drama familiei, veniţi să aducă un ultim omagiu fetiței, potrivit adevarul.ro.

Fetița în vârstă de 12 ani a murit, marți, într-un cumplit accident rutier pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău.

Giulia a decedat după ce uşa din spatele microbuzului în care se afla s-a deschis în mers, iar fetiţa, care ocupa o banchetă improvizată în spatele locurilor omologate, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

După ce a căzut din microbuz, fetița a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat.

Pericol pentru mii de familii care locuiesc la bloc! Situația este critică: „Controlul s-a extins în tot orașul”... Caz revoltător! Au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Când au ajuns, polițiștii le-au dat chiar lor amendă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x