Antena Căutare

1 Mai: Romania sau Bulgaria?

Romania si Bulgaria se pregatesc pentru o noua lupta pe turisti! Daca de Paste, vecinii de la sud de Dunare ne-au lasat plajele goale, acum, de 1 mai, hotelierii nostri mai lasa din preturi. Lanseaza oferte speciale si spera sa atraga peste 10 mii de turisti.

La Mamaia pregatirile pentru 1 mai sunt in plina desfasurare, iar hotelierii de aici spun ca au lasat din preturi si ca vor sa-si ia revansa fata de bulgari, dupa ce acestia au castigat clar prima batalie turistica a anului, cea de la Sarbatorile de Paste.

Astfel, la Mamaia, doua nopti la doua stele vor costa 100 de lei de persoana, iar la unul de trei stele vor costa intre 130 si 200 de lei de persoana. Micul dejun este inclus in ambele variante.

Cu toate aceste, chiar hotelierii romani spun ca in acest an numarul turistilor romani care vor veni la mare de 1 Mai va fi mai mic decat cel din 2009.

Hotelierii romani spun ca in acest an vor pregati si evenimente speciale pentru turisti, cum ar fi concerte, defilari, spectacole sau diferite evenimente de gastronomie.

Tu unde mergi de 1 mai, in Romania sau in Bulgaria? Raspunde pe pagina speciala de discutii a Observatorului!

Bucuresti: Regele Mihai, pus sa-si plateasca singur utilitatile... Bucuresti: Ce face Primaria cu un milion de euro? Cumpara ceasuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x