Antena Căutare

2018, anul marelui cutremur? Noile estimări ale seismologilor: "Urmează luni mai grele, aprilie, mai și octombrie"

Pe data de 14 martie a avut loc cel mai mare cutremur din acest an! Când vine marele cutremur? Avertisment despre seismul devastator care va lovi ţara noastră! Dacă se află sau nu România în pericol, ne spune seismologul Marian Golea.

Pe data de 14 martie a avut loc cel mai mare cutremur din acest an! Când vine marele cutremur?

Potrivit estimărilor făcute de seismologii români, mai devreme de 2014 România nu va fi lovită de vreun cutremur care să depășează 7 grade pe Richer.

„Dacă există cineva care să spună că urmează un mare cutremur, o face statistic. Putem doar spune că vor exista luni care vor reprezenta un pericol mai mare. Când vorbești cu cei de la Fizica Pământului, îți vor spune că aceste mici detensionări fac bine, dar, din nou, observațiile lor se fac statistic. Vor fi luni mai grele în aprilie, în mai și în octombrie,” a explicat expertul Marian Golea, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de pe Antena Stars.

Magazine Dedeman în București. Care este cel mai apropiat de locuința ta... Reguli în caz de cutremur. Ce trebuie să faci pentru a fi în sigurantă. Uită de statul în pragul ușii: E complet INTERZI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x