Antena Căutare

3 Smoked Olives Island Festival 2018. Iată cu ce noutăți vin organizatorii în acest an

Festivalul 3 Smoked Olives Island Festival 2018 se va desfasura in perioada 25-30 iulie iar organizatorii vin cu multe noutati in acest an. Iata tot ce trebuie sa stii despre fastivalul de pe Dunare.

Festivalul 3 Smoked Olives Island Festival 2018 se va desfășură în perioada 25-30 iulie iar organizatorii vin cu multe noutăți în acest an. Iată tot ce trebuie să știi despre fastivalul de pe Dunăre.

După cum probabil știți, dacă vă propuneți să participate la acest festival, el va avea loc pe o insula a Dunării, la granița dintre România și Bulgaria, în apropierea punctului de trecere cu bacul dintre Călărași (România) & Silistra (Bulgaria), comuna Ostrov.

3 Smoked Olives Island Festival promovează grija față de natură, iar pentru a susține reciclarea aceștia au interzis utilizarea paielor, paharelor și tacâmurilor din plastic. Acestea vor fi înlocuite de produse din materiale biodegradabile. Restul deșeurilor din sticlă,metal și plastic vor fi colectate și reciclate.

3 Smoked Olives Island Festival 2018. Iată cu ce noutăți vin organizatorii în acest an

Cât te-ar putea distracția la 3 Smoked Olives Island Festival?

Pentru cele 5 zile de festival biletul este de 55 de euro dacă se achiziționează online și 89 de euro la intrare. Biletul include taxa de intrare, și un drum dus-întors cu barca, plus ecotaxa. Pentru a vă lăsa mașina într-o parcare sigură, organizatorii asigură, pentru 5 euro un loc de parcare și pază.

3 Smoked Olives Island Festival 2018. Iată cu ce noutăți vin organizatorii în acest an

Care sunt noutățile?

Anul acesta, organizatorii pregătesc pentru cei prezenți la festival: caiac-canoe, yoga, lecții de surf, spectacole de teatru, proiecții de filme, ateliere de improvizatie, observații astronomice, plus multe ate surprize ținute momentan secret.

3 Smoked Olives Island Festival 2018. Iată cu ce noutăți vin organizatorii în acest an

Ce artiști vor fi prezenți?

Pe scena de la 3 Smoked Olives Island Festival 2018 vor urca vor urca peste 40 de artiști și DJ printer care și-au confirmat prezența: Akufen (Canada), Losoul (Germania), Gescu (România), Mihai Popoviciu (România), Piticu (România), Zendid (Franța), Mr. Roussos (Grecia), Golan (România), DJ Vasile (România) și Ion Ludwig (Germania)

Dacă nu ai minim 21 de ani nu poți participa!

Da, da, ai înțeles bine! Organizatorii au decis că pentru a participa la acest festival trebuie să ai minim 21 de ani. Aceștia au considerat această vârstă minimă potrivită pentru a avea capacitatea de a te distra în siguranță la un festival în natură, pe o insula.

Vestea proastă pentru ibitorii de animale, pe insula nu are nimeni voie cu animale de companie.

Informații de ULTIMĂ ORĂ despre persoanele rănite în accidentul din Bistrița-Năsăud! În ce stare se află acum! Medicii s... ULTIMĂ ORĂ! Accident teribil în Constanța! O persoană A MURIT, alte trei sunt în stare gravă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x