Antena Căutare

Cel mai ghinionist hoț din România. A furat banii dintr-o pizzerie din Pitești și a mers cu banii la „păcănele”!

Unul dintre cei mai ghinionişti hoţi din istorie a fost prins de poliţiştii din Piteşti! Bărbatul, un tânăr de 25 de ani, după ce s-a chinuit să jefuiască o pizzerie din oraş a mers să sărbătorească fapta la jocuri de noroc.

Unul dintre cei mai ghinionişti hoţi din istorie a fost prins de poliţiştii din Piteşti! Bărbatul, un tânăr de 25 de ani, după ce s-a chinuit să jefuiască o pizzerie din oraş a mers să sărbătorească fapta la jocuri de noroc. Doar că norocul l-a părăsit şi poliţiştii l-au prins.

Hoțul are 25 de ani, e din Pitești, a încercat să tragă de geamuri, sunt geamuri culisante, nu s-au deschis, dar reușește să îi facă loc cât să bage mână, forțează și reușește să scoată sertarul casei de marcat unde erau banii din încasări.

Suferă de o boală neurologică gravă, dar desenează dumnezeiește. Tânăra din Mureș care transformă cărbunele în artă!... Impact puternic în Mureș! Trei autotrenuri au intrat în coliziune! Ce s-a întâmplat (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x