Antena Căutare

A început „Litoralul pentru toți 2023”. Cine poate beneficia de program, cum te poți înscrie și ce oferte au pregătit hotelierii

A început „Litoralul pentru toți 2023” pe 3 mai. Programul, prin care românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri mai mici decât cele din vârful de sezon este iniţiat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), iar pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon.

colaj foto cu oameni la mare in programul litoralul pentru toti Galerie
A început „Litoralul pentru toți 2023”. Cine poate beneficia de program, cum te poți înscrie și ce oferte au pregătit hotelierii | Hepta.ro

Programul „Litoralul pentru toți 2023” este oportunitate pentru românii care nu își permit vacanțe în plin sezon, iar prin intermediul acestei inițiative se pot bucura de același sejururi, dar la prețuri mult mai accesibile.

În ce perioadă se desfășoară programul „Litoralul pentru toți 2023”

Prima etapă a programului începe de miercuri, 3 mai 2023, şi ar urma să ţină până pe 20 iunie. A doua etapă a programului Litoralul pentru toţi 2023 are loc în toamnă, respectiv în perioada 1 septembrie - 15 octombrie 2023.

Conform litoralulromanesc.ro, la ediţia din acest an a programului amintit s-au înscris hoteluri precum Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q , din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia, potrivit litoralulromanesc.ro.

Citește și: Cât costă, în prezent, să rezervi o cameră pe litoralul românesc în vara lui 2023. Cu cât s-au redus prețurile

Cine beneficiază de ofertele din programul „Litoralul pentru toți”

Litoralul Pentru Toți este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plajă sunt mai libere, dar totuși încălzite de soare, și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopți.

Programul Litoralul pentru Toți se desfășoară în perioada 3 mai - 20 iunie și 1 septembrie - 15 octombrie, iar în cadrul lui se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc.

"Litoralul pentru Toţi" este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc are în componenţă un număr de 5.344 de societăţi comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, reprezentând 37% din forţa de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro şi gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc.

Citește și: Reacția internauților, după ce a apărut o ofertă de vacanță pe litoralul românesc, pentru 2023: „Mamaia sau Miami, că nu mă prind”

Ofertele hotelierilor pentru un sejur la Marea Neagră pornesc de la 110 lei

Litoralul Pentru Toti Mamaia - În stațiunea din Mamaia turiștii se pot bucura de oferete care încep de la 111 lei până la 550 de lei cu tot cu mic de jun inclus, altele mai ieftine nu au și mic dejun însă. Ofertele pot fi studiate pe site-ul litoralulromanesc.ro.

Litoralul Pentru Toti Mamaia Nord - În stațiunea din Mamaia Nord turiștii se pot bucura de o singură ofertă la 151 de lei/noapte la o cameră dublă, fără masă inclusă.

Litoralul Pentru Toti Eforie Nord - În stațiunea din Eforie Nord turiștii se pot bucura de mai multe oferte. De exemplu 184 și 196 de lei/noapte la o cameră dublă, fără masă inclusă pentru sejurul mai ieftin. Dar sunt oferte mult mai accesibile, de exemplu cazări de 113, 114, 137 de lei, la trei hoteluri, camere duble, însă fără mic dejun inclus.

Litoralul Pentru Toti Venus - În stațiunea din Venus turiștii se pot bucura de două oferte 151 și 181 de lei/noapte la o cameră dublă, cu masă inclusă.

Citește și: Leguma de sezon care a ajuns să coste mai multe decât un kilogram de carne. Prețurile din piață au explodat

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Cele trei icoane pe care e bine să le ai în casă pentru protecție. Ele nu trebuie să lipsească din locuințele credincioș... Cât vei primi la pensie dacă acum muncești pe 3.000 de lei, salariul minim pe economie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x