Antena Căutare

A încercat să treacă vama ilegal. Unde a fost ascuns tânărul de 17 ani

Polițiștii de Frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota  au descoperit un adolescent de 17 ani ascuns în compartimentul de marfă al unei dubițe. Unchiul acestuia a încercat să îl scoată în mod ilegal din țară deoarece tânărul nu avea procură.

Polițiștii de Frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit un adolescent de 17 ani ascuns în compartimentul de marfă al unei dubițe. Unchiul acestuia a încercat să îl scoată în mod ilegal din țară deoarece tânărul nu avea procură.

Tânărul a fost ascuns în partea din spate a compatimentului de marfă al dubiței conduse de bărbatul de 31 de ani.

„La cercetări, şoferul a declarat faptul că a recurs la această metodă întrucât nu poseda procură din partea părinţilor minorului, stabiliţi în Germania, pentru a-l scoate pe acesta din ţară”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Tânărul a fost predat Centrului de Primire Minori din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Arad, până când părinții acestuia vor ajunge în România, în timp ce șoferul este cercetat pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Un subofițer de la ISU, prins în flagrant când lua mită! Pentru ce a cerut 5.000 de lei... Alertă! Cod portocaliu de inundații extins în România! Județele aflate în pericol, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x