Antena Căutare

A mers să aducă apă de la fântână, dar a înlemnit. Ce a descoperit în fântână o femeie din Vaslui întrece orice imaginaţie!

Uneori activităţi rutiniere ne pun faţă în faţă cu descoperiri de-a dreptul şocante. Este şi cazul unei vasluience care avea să trăiaiscă o experienţă de-a dreptul terifiantă. Femeia, care locuieşte într-o suburbie a orașului vasluian Negrești, a mers la fântână după apă.

Uneori activităţi rutiniere ne pun faţă în faţă cu descoperiri de-a dreptul şocante. Este şi cazul unei vasluience care avea să trăiaiscă o experienţă de-a dreptul terifiantă. Femeia, care locuieşte într-o suburbie a orașului vasluian Negrești, a mers la fântână după apă.

Deşi la început a refuzat să creadă că aşa ceva e posibil, vasluianca a găsit cadavrul unui bărbat.

Femeia aproape a leșinat și, cu ultimele puteri, a strigat disperată după ajutor. La faţa locului s-au prezentat echipaje de poliţie şi pompieri, anchetatorii luând în calcul varianta unei sinucideri.

„Am fost sesizaţi de o femeie care, încercând să scoată apă dintr-o fântână, a găsit acolo o persoană înecată. Pompierii au scos victima din fântână, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani despre care rudele au afirmat că nu mai fusese de câteva zile acasă. De altfel, există anumite semne care indică faptul că bărbatul a stat mai mult timp în apă. În urma cercetărilor nu au fost identificate urme de violenţă, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Sursă: Monitorul de Vaslui


Un nou cutremur! România s-a zguduit... O peșteră din România, descoperită de comuniști, i-a uimit pe cercetătorii din toată lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x