Antena Căutare

A nins la Balea Lac! Stratul de zapada este de doi centimetri

Centrul Meteorlogic Regional Transilvania a anuntat ca stratul de zapada este, la Balea Lac, de doi centimetri, dupa ce a noaptea trecuta a nins

"S-au inregistrat minus 0,3 grade Celsius, pentru prima data in acest an temperaturile coborand sub zero grade. S-au inregistrat precipitatii sub forma de ninsoare, depunandu-se un strat de doi centimetri", au declarat meteorologii sibieni.

Seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat ca la Balea Lac ninsoarea la jumatatea lunii septembrie nu este un fenomen neobisnuit, informeaza Mediafax.

"Nu este prima data cand ninge in septembrie la Balea Lac. Este un strat de doi centimetri care va disparea si se anunta vreme frumoasa pentru saptamana viitoare. Acum este o perioada in care foarte multi turisti straini aleg sa parcurga Creasta Fagarasului, dar majoritatea sunt persoane cu experienta si bine echipate".

Acesta a adaugat ca turistii care doresc sa urce in Muntii Fagaras trebuie sa ia in calcul faptul ca in zona in orice moment poate ninge si este necesar sa aiba haine groase asupra lor si cel putin bete de schi pentru a face fata capriciilor vremii.

Foto: Wikipedia

Explozie intr-un bloc din Pitesti: O fetita a murit... O scoala din zece isi primeste elevii fara autorizatie de functionare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x