Antena Căutare

UPDATE.Accident GRAV în judeţul Olt. CINCI persoane, între care doi copii, au murit. Planul roşu de intervenţie a fost ACTIVAT

Un accident rutier a avut loc, luni, în localitatea Bobiceşti, din judeţul Olt, fiind implicate două autoturisme şi un TIR. Din primele informaţii, patru persoane, între care doi copii, au murit

UPDATE ORA 19.14 Numărul persoanelor care au murit în urma accidentului rutier produs luni după-amiaza lângă Pădurea Saru, comuna Bobicești, pe DN65, a ajuns la cinci, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Aceasta a precizat că două dintre victimele decedate sunt copii — o fată și un băiat, iar trei sunt adulți. O altă persoană a fost rănită ușor.

Accidentul a avut loc după ce anvelopa unui TIR a explodat, iar șoferul autotrenului a pierdut controlul autovehiculului și a intrat pe contrasens, lovind două automobile. Într-unul dintre automobilele lovite de tir se aflau patru persoane din Craiova, toate din aceeași familie, respectiv o femeie în vârstă de 32 de ani, care se afla la volanul mașinii, un bărbat de 38 de ani și doi copii, unul de trei și altul de șapte ani. Toate cele patru persoane au murit. O a doua mașină care a fost lovită de TIR este un automobil marca Seat, condusă de un bărbat de 62 de ani, din Craiova. Și acest bărbat a murit, după ce a fost transportat la spital inconștient, în comă profundă și cu traumatism cranian sever.

"Din primele cercetări, un bărbat de 30 de ani, din județul Dâmbovița, în timp ce conducea autotrenul pe drumul E 574, la kilometrul 33, din direcția Slatina-Craiova, din cauza exploziei unei anvelope a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau din sens opus. În urma accidentului au decedat cinci persoane, doi copii și trei adulți. O persoană, conducătorul autotrenului, a fost transportat la spital cu leziuni ușoare", a declarat Alexandra Dicu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună, copii au fost găsiți în stop cardio-respirator de echipajele de intervenție și au fost transportați la spital, însă eforturile cadrelor medicale au rămas fără rezultate, copii fiind declarați decedați la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina.

În cauză se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

_______________________________

Un accident rutier a avut loc, luni, în localitatea Bobiceşti, din judeţul Olt, fiind implicate două autoturisme şi un TIR. Din primele informaţii, patru persoane, între care doi copii, au murit

Patru persoane, între care doi copii, au murit, luni, în urma accidentului care a avut loc pe DN 65 în judeţul Olt, după ce un TIR a pătruns pe contrasens şi a lovit două maşini. Planul roşu de intervenţie a fost ACTIVAT.

Numărul persoanelor decedate în urma accidentului din judeţul Olt a crescut, după ce unul dintre bărbaţi, care era rănit grav, a decedat.

De asemenea, la Spitalul din Slatina au murit şi cei doi copii care au fost răniţi în urma accidentului.

Primele informaţii arată că accidentul a avut loc după ce a explodat unul dintre cauciucurile autocamionului şi acesta a pătruns pe contrasens, lovind două maşini.

Adolescenta fenomen a alpinismului, ultima escaladă! Unde va fi depus trupul Getei Popescu Dor... TRAGEDIA DIN RETEZAT: Medicii legiştii: Cei doi au murit în urma unor traumatisme incompatibile cu viaţa! În urmă cu tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x