Antena Căutare

Acum s-a aflat ADEVĂRUL. Ce a strigat femeia jandarm înainte de a fi lovită de protestari. Este înfiorător!

Ștefania, femeia jandarm bătută, a continuat să fie lovită deși le striga agresorilor: „Mă omorâți!”, potrivit unor surse. Ștefania este internată la Spitalul Floreasca din Capitală, starea ei fizică fiind una bună.

Deși a ajuns la spital acuzând că nu-și mai poate simți picioarele, investigațiile medicale au arătat că Ștefania, femeia jandarm de 23 de ani, bătută în Piața Victoriei, nu a suferit nicio fractură a coloanei cervicale, titrează Libertatea. În schimb, ea a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate încasate de la grupurile violente din Piața Victoriei. Oficial, diagnosticul pus de medici este: traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.

Potrivit unor surse, femeia a fost lovită cu sete deși le striga celor care o loveau: „Mă omorâți! Mă omorâți!”. Ștefania a fost salvată de mai mulți protestatari, unul dintre aceștia sărind să o protejeze cu propriul trup, pentru a putea ieși de sub pumnii și picioarele agresorilor.

Autoritățile au anunțat: Un tren cu combustibil a deraiat în județul Dolj. Ce se poate întâmpla!... Sărbătoare 13 august 2018. Credincioșii din ROmânia prăznuiesc un moment important din Calendarul Ortodox, Ce trebuie să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x