Antena Căutare

Alexandra voia să ajungă cu nou-născutul acasă, dar va ajunge în mormânt! Acuzații de malpraxis năucitoare la spitalul din Târgu Cărbuneşti! Greșeli fatale! „A fost un caz ca al Andreei Bălan”

Acuzaţii de malpraxis năucitoare au fost aduse la spitalul din Târgu Cărbuneşti de către familia unei tinere care a murit la doar câteva ore după ce a născut, prin cezariană.

Acuzaţii de malpraxis năucitoare au fost aduse la spitalul din Târgu Cărbuneşti de către familia unei tinere care a murit la doar câteva ore după ce a născut, prin cezariană.

La 21 de ani, Alexandra a reuşit să aducă pe lume al doilea copil, un băieţel perfect sănătos. A născut la spitalul din Târgu Cărbuneşti, iar operaţia de cezariană a decurs bine. Însă, la câteva ore, tânăra a început să se simtă rău şi a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii au reuşit să o readucă la viaţă, însă starea ei era gravă, aşa că au cerut transferul la Craiova, ci o ambulanță, deși familia a cerut un elicopter. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

„Nu au trimis-o cu elicopterul pentru că era plecat cu o urgenţă, la Bucureşti, şi timpul era în defavoarea ei. Atunci au hotărât să o trimită cu ambulanţa”, a declarat Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu-Cărbunești.

Familia îi acuză pe doctorii din Târgu Cărbuneşti că au făcut greşeli în timpul operaţiei.

De cealaltă parte, medicii spun că femeia a făcut o complicaţie rară, iar cazul este acum anchetat de poliţişti.

„De abia aștepta să facă al doilea copil. Deja își făcea planuri că vine acasă cu copilul. Era foarte bucuroasă. Și l-a dorit foarte mult”, a spus un apropiat al tinerei.

„A zis că o doare burta și spatele. Am plecat să cumpăr o sticlă de apă de jos și când m-am întors, ea era deja în comă, nu mai vorbea”, a spus Alexandru Gheorghe Dorian, soțul tinerei.

„Nu a avut niciun fel de problema. I-au greșit operația. Le-am auzit pe asistente că vorbeau sus, că e complicataă operația, că au greșit ceva”, a mai spus soțul tinerei.

Potrivit cumnatului ei, medicii de la Craiova au spsu că, din cauza tratamentului puternic, s-a spart un vas de sânge și i s-ai inundat plămânii.

Doctorii au însă altă variantă. Nu au greşit. Cazul este unul rar. Tânăra ar fi murit din cauza unui edem pulmonar.

„I s-a făcut absolut tot ce a fost nevoie. S-au respectat toate protocoalele. A fost un caz cum s-a întâmplat cu Andreea Bălan, dar mult mai acut”, a mai spus Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu-Cărbunești.

Trupul neînsufleţit a fost dus la IML, pentru necropsie, iar poliţiştii au fost sesizaţi de spitalul din Craiova.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Victor Tuhasu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Rudele tinerei au depus plângere împotriva medicilor care au făcut operaţia de cezeriană, dar şi a managerului spitalului din Târgu-Cărbuneşti.

Conflict conjugal cu deznodământ tragic, în Bacău! Un bărbat de 70 de ani și-a stropit soția cu acid, apoi a murit într-... De ce nu va fi înmormântată Tamara Buciuceanu-Botez pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x