Antena Căutare

Tamara Buciuceanu Botez a murit. Fuego, în stare de șoc la aflarea veștii - VIDEO

Marea actriță Tamara Buciuceanu Botez a murit. Prin telefon, la Agenția Vip, Fuego este în stare de șoc. Iată ce amintiri emoționante are artistul.

Marea actriță Tamara Buciuceanu Botez a murit. Prin telefon, la Agenția Vip, Fuego este în stare de șoc. Iată ce amintiri emoționante are artistul.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale lui Paul Surugiu s-a petrecut în platoul Agenția Vip, în urmă cu patru ani. Fuego este în lacrimi, remomorând acel moment.

Prin telefon, Fuego enumeră rolurile pe care le-a interpretat Tamara Buciuceanu Botez și pe care nu o să le poată uita niciodată. Acesta își mai amintește cum îi ducea plăcinte basarabene pentru a-i aduce bucuria.

Paul Surugiu: „Este necesar să ne amintim de acești actori colosali, să-i urmărim!”

Fuego își amintește cu drag de ultima dată când a fost în casa îndrăgitei artiste, de ziua acesteia. El se declară impresionat de telefonul care suna din minut în minut pentru a o felicita. Întâlnirea aceea rămâne una memorabilă.

Imagini în memoriam Tamarei Buciuceanu Botez. Urmărește clipul video pentru a vedea întregul interviu cu Paul Surugiu(Fuego).

Sursa: Antena Stars

Citește ți: Tamara Buciuceanu Botez a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste de la soțul său: „Dragă, eu mă mulțumesc și cu...”

Război în stradă la Barcelona. Mii de oameni s-au luptat cu poliţiştii și au creat haos în jur - VIDEO... S-a aprobat! Schimbare importantă privind cărțile de identitate. Orice român poate să-și modifice datele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x