Cum l-a salvat Tamara Buciucianu pe tatăl său de la moarte! Conesiunile emoționante făcute de actriță

S-a mai stins o stea de pe scena teatrului românesc. Astăzi, Tamara Buciuceanu Botez a părăsit lumea celor vii!

S-a mai stins o stea de pe scena teatrului românesc. Astăzi, Tamara Buciuceanu Botez a părăsit lumea celor vii!

Spunea atât de frumos că a trăit două vieţi. Dar prin câte a trecut, putem spune că a trăit cât alţii în zece. Despre viața ei, Tamara Buciuceanu Botez a făcut confesiuni uimitoare, într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: A murit actrița Tamara Buciuceanu-Botez! A scris pagini de istorie în teatru și film

„Eu am avut o forță morală extraordinară. L-am salvat și pe tata când era să îl împuște”, spune Tamara Buciuceanu într-un interviu emoționant. A crezut mereu în Dumnezeu și s-a rugat cu toată încrederea.

Tamara Buciuceanu-Botez a murit după ce a fost internată de urgență la Spitalul Elias din Capitală încă de la începutul lunii octombrie unde a fost intubată și ventilată mecanic, starea ei agravându-se pe zi ce trece.

Citește și: Tamara Buciuceanu, supranumită ”Doamna comediei româneşti”: Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Pentru mine, viaţa a fost cultură, cinste şi demnitate - VIDEO

Tamara Buciuceanu-Botez a adunat peste 65 de ani în slujba publicului care a adorat-o. A jucat pe scena teatrelor din București, debutând în piesa ”Marfă din Makkar de la Teatrul Giulești, actualul Odeon. A debutat ca actriţă de film în ''Titanic vals'' (1964, regia Paul Călinescu), în care a jucat alături de Grigore Vasiliu-Birlic.

Urmăriți dezvăluirile legendarei actrițe în acest interviu!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri