Antena Căutare

Cum l-a salvat Tamara Buciucianu pe tatăl său de la moarte! Conesiunile emoționante făcute de actriță

S-a mai stins o stea de pe scena teatrului românesc. Astăzi, Tamara Buciuceanu Botez a părăsit lumea celor vii!

S-a mai stins o stea de pe scena teatrului românesc. Astăzi, Tamara Buciuceanu Botez a părăsit lumea celor vii!

Spunea atât de frumos că a trăit două vieţi. Dar prin câte a trecut, putem spune că a trăit cât alţii în zece. Despre viața ei, Tamara Buciuceanu Botez a făcut confesiuni uimitoare, într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: A murit actrița Tamara Buciuceanu-Botez! A scris pagini de istorie în teatru și film

„Eu am avut o forță morală extraordinară. L-am salvat și pe tata când era să îl împuște”, spune Tamara Buciuceanu într-un interviu emoționant. A crezut mereu în Dumnezeu și s-a rugat cu toată încrederea.

Tamara Buciuceanu-Botez a murit după ce a fost internată de urgență la Spitalul Elias din Capitală încă de la începutul lunii octombrie unde a fost intubată și ventilată mecanic, starea ei agravându-se pe zi ce trece.

Citește și: Tamara Buciuceanu, supranumită ”Doamna comediei româneşti”: Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Pentru mine, viaţa a fost cultură, cinste şi demnitate - VIDEO

Tamara Buciuceanu-Botez a adunat peste 65 de ani în slujba publicului care a adorat-o. A jucat pe scena teatrelor din București, debutând în piesa ”Marfă din Makkar de la Teatrul Giulești, actualul Odeon. A debutat ca actriţă de film în ''Titanic vals'' (1964, regia Paul Călinescu), în care a jucat alături de Grigore Vasiliu-Birlic.

Urmăriți dezvăluirile legendarei actrițe în acest interviu!

Ultima dorință a actriței Tamara Buciuceanu Botez, cu puțin timp înainte de-a muri! Ce a cerut apropiaților... Momente de panica la ROMATSA. Un controlor de zbor murit în timp ce dirija avioane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x