Antena Căutare

(P) Alege să locuiești și să investești într-un complex imobiliar integrat aflat într-o locație ideală pe țărmul Mării Negre

De la an la an, turismul pe litoralul Mării Negre devine tot mai atractiv datorită unor proiecte imobiliare de anvergură, ce combină luxul cu rafinamentul și care atrag turiștii, oferindu-le vacanțe de neuitat.

imagine cu blocurile de la Axxis Nova Resort & SPA Galerie
Descoperă tot ce trebuie să afli despre Axxis Nova Resort & SPA | www.axxisnova.ro

Descoperă unul dintre cele mai importante investiții imobiliare de pe litoral - Axxis Nova Resort & SPA, un complex rezidențial și hotelier exclusivist, aflat în cea mai frumoasă parte a litoralului autohton, Mamaia Nord.

Bucură-te de răsfăț într-o oază de confort și exclusivitate

Când vine vorba de atracții turistice pe litoral, primul ingredient al atractivității îl reprezintă locația. O poziționare avantajoasă, chiar lângă plajă este principalul avantaj prin care ansamblul rezidențial Axxis Nova Resort & SPA dorește să atragă viitorii turiști, rezidenți sau investitori. Complexul integrat se află pe Bulevardul Mamaia Nord, în apropierea principalelor puncte de interes din zonă (restaurante, cluburi de noapte, etc).

Ansamblul include o componentă rezidențială, evidențiată prin 6 clădiri moderne, ce conțin peste 1500 de apartamente și o componentă hotelieră (hotelul de 5 stele AXXIS Mundi, deschis tot timpul anului). În cadrul ansamblului te poți bucura de numeroase facilități și servicii high-end menite să-ți transforme vacanța într-una de neuitat.

Iată doar câteva dintre atracțiile și facilitățile rezervate turiștilor și rezidenților:

  • Plajă Blue Flag de 20.000 metri pătrați
  • 15.000 de metri pătrați de spații verzi și grădini amenajate
  • Centru SPA
  • Loc de joacă pentru copii
  • Hotel pentru animale
  • Sală de fitness
  • Galerie comercială
  • Cazino
  • Restaurante și cafenele

Piscinele cu apă încălzită, SPA-ul de lux, terasele panoramice ale apartamentelor și restaurantele fine dining reprezintă în sine puncte de atracție care îți vor încânta simțurile și îți vor oferi momente de neuitat.

Alege să locuiești în apartamente confortabile și pline de stil la malul mării

Dacă dorești să trăiești relaxat la malul mării, apartamentele și studiourile de lux oferite de dezvoltator, sunt ceea ce cauți. Spațiile generoase și dotările complete îți vor permite să te bucuri de intimitate și relaxare, creând un refugiu perfect pentru întreaga familie. Vino și descoperă apartamentele și studiourile din blocul Madrid, primul imobil finalizat al complexului.

Acesta conține 252 de apartamente complet finisate și băi utilate. În fiecare unitate locativă confortul este asigurat prin dotări de calitate superioară, precum: centrală termică, încălzire prin pardoseală, aer condiționat sau sistem Smart Home. Stilurile de amenajare propuse de către dezvoltator (AXXIS, Solis și Luna) creează o atmosferă unică în fiecare locuință. Amenajările variază de la un decor luxos, cu marmură, la un interior de tip mediteranean sau un ambient minimalist și elegant.

Pentru o investiție inspirată cu un potențial deosebit, complexul îți oferă oportunitatea de a oferi spre închiriere pe termen lung sau scurt apartamente cu vedere la mare, obținând astfel beneficii financiare substanțiale. Locația atractivă și serviciile premium disponibile pe tot parcursul anului vor atrage mereu turiști sau chiriași, asigurându-ți un flux constant de oaspeți.

Dezvoltatorul îți pune la dispoziție numeroase beneficii, inclusiv un sistem de Property Management personalizat.

Alege să te bucuri de beneficiile oferite de cel mai exclusivist proiect imobiliar și hotelier din Mamaia Nord!

Decide să faci parte dintr-o poveste a luxului și a exclusivității. Alege să te răsfeți cu o experiență de neuitat în cadrul Axxis Nova Resort & SPA, unde vei găsi tot ceea ce îți dorești și chiar mai mult!

Beneficiază de o oportunitate de investiție cu potențial ridicat și alege-ți o locuință confortabilă, cu vedere spre mare, conform preferințelor tale.

Noi schimbări pentru elevi în anul 2023-2024. Vor exista trei schimburi la școală. Care este motivul... Cutremur puternic cu magnitudinea de 6,8 în Maroc. Imagini sfâșietoare cu oamenii care se îmbulzesc ca să își salveze vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x