Antena Căutare

Alertă în Capitală! Două femei au fost atacate de același bărbat. Poliţia a făcut publice imagini

Două femei din Bucureşti au fost atacate în plină stradă cel mai probabil de acelaşi agresor! Într-un apel public, Poliţia Capitalei cere ajutor pentru identificarea suspectului.

Două femei din Bucureşti au fost atacate în plină stradă cel mai probabil de acelaşi agresor! Într-un apel public, Poliţia Capitalei cere ajutor pentru identificarea suspectului.

Cele două atacuri au avut loc ieri după-amiază, în cartierul Drumul Taberei. Agresorul ar fi avut acelaşi mod de operare, folosind violenţa. Una dintre victime a fost salvată din mâinile acestuia de un martor care a şi sunat la 112.

Iar cealaltă a fost găsită inconştientă într-un complex comercial din zonă şi a fost transportată la spital pentru îngrirjiri medicale.

Caz șocant, în Argeș! Un bărbat a oprit mașina și a forțat o adolescentă să intre în ea!... Accident neobişnuit pe o stradă din Galaţi: un tanc al Armatei Române a ieşit de pe şosea şi a spulberat totul în cale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x