Antena Căutare

ALERTA in Galati! Un colet suspect, descoperit in fata Palatului de Justitie

Forte speciale ale Politiei au intervenit, marti dupa-amiaza, pentru indepartarea unui colet suspect care a fost semnalat in fata Palatului de Justitie din Galati. Circulatia rutiera in zona este blocata.

Purtatorul de cuvant al Politiei Galati, Bogdan Cojocaru, a anuntat prezenta coletului respectiv in fata Palatului de Justitie din Galati la numarul unic de urgenta 112 marti, in jurul orei 16.00. La fata locului, s-au deplasat imediat forte speciale ale Politiei pentru a actiona pentru indepartarea pachetului respectiv.

Dupa izolarea zonei, politistii si pirotehnisti au preluat coletul - o sacosa asezata langa roata unei masini. Circulatia rutiera este blocata in fata Palatului de Justitie, intre strazile Brailei si bulevardul Marea Unire.

Foto: Intact Images

Avem cu ce ne mandri! Romania a obtinut locul I si cinci medalii la Olimpiada Internationala de Fizica... O romanca la "curtea" specialistilor NASA. Invata de la cei mai buni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x