Antena Căutare

Alertă! Păsări moarte după ce au mâncat dude. Cât sunt de periculoase aceste fructe pentru organismul uman?

S-a aflat cauza dezastrului ecologic din Parcul Bordei. Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a dat publicităţii primele rezultate ale analizelor. De vină pentru moartea a zeci de raţe nu ar fi otrava pentru şobolani - care a şi declanşat un scandal uriaş şi a deschis anchete.

S-a aflat cauza dezastrului ecologic din Parcul Bordei. Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a dat publicităţii primele rezultate ale analizelor.

De vină pentru moartea a zeci de raţe nu ar fi otrava pentru şobolani - care a şi declanşat un scandal uriaş şi a deschis anchete, ci dudele.

Detalii halucinante în cazul decesului soțului ministrului Carmen Dan! Oamenii legii au întocmit dosar de MOARTE SUSPECT... Ultima dorință a lui Călin Farcaș, tânărul de 29 de ani care a murit așteptând un transplant! Ce se va întâmpla cu cei 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x