Antena Căutare

Alerta pe aeroportul din Targu Mures: Pasagerii unei aeronave, evacuati din cauza unei valize suspecte

Pasagerii unei curse aeriene Targu Mures - Budapesta au fost evacuati din cauza unei valize suspecte. Pirotehnistii verifica aeroportul din Targu Mures.



Directorul Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures, Stefan Petru Runcan, a declarat, marti, ca pasagerii care asteptau cursa Targu Mures-Budapesta, angajatii aeroportului si personalul-anexa - in total cateva zeci de persoane - au fost evacuati din aerogara dupa ce a fost gasit un bagaj parasit.

Potrivit lui Runcan, la un minut dupa decolarea cursei Targu Mures-Dortmund personalul aeroportului a gasit un bagaj parasit in zona aerogarii, motiv pentru care a fost alertata echipa pirotehnica a SRI si s-a evacuat zona.

"Am izolat zona, am facut un anunt audio-video pentru a vedea daca exista un posesor al bagajului respectiv, dupa care zona a fost evacuata, angajatii nostri, personalul-anexa, pasagerii pentru cursa de Budapesta, deci cateva zeci de persoane", a spus Runcan.

Citeste si
Antena3

Foto: EPA/Intact images

Pensiile si salariile, inghetate in 2012... UPDATE! Sorin Ovidiu Vintu, in arestul Politiei Capitalei. Are mandat pentru 29 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x