Antena Căutare

Amar, copilul din Neamt cu un singur picior, a primit o proteza si o casa noua!

Amar, copilul fara un picior din Neamt, si-a schimbat casa si destinul, iar Becali a primit deja rasplata lumeasca: transferul la Poarta Alba. De dupa gratii, latifundiarul i-a comandat copilului fara un picior o proteza performanta, care sa-l ajute sa mearga. Pe fratele mai mic, nascut aproape orb, l-a ajutat sa vada. In plus, le-a cumparat copiilor o casa noua si nenumarate daruri predate, personal, de Lutu, mesagerul lui Becali.

In curtea cea noua din Valeni, Neamt, se aude rasul lui Amar. Intr-un singur picior, copilul paseste emotionat in casa cumparata de Gigi Becali.

Pana acum o saptamana, Amar impartea cu fratii si cu parintii lui o singura camera darapanata. De astazi, viata lor amara s-a schimbat.

Cerusera doar carti. Au primit, in schimb, o locuinta noua, un televizor cum nici nu visau, haine, jucarii si, cel mai important, speranta la o viata mai buna. Madalin, care traia in intuneric inca de la nastere, vede acum, pentru prima oara, clar.

Iar Amar, care si-a pierdut piciorul pe cand era doar un prunc, va pasi, pentru prima oara, ca un copil normal, peste doua saptamani. Tot Gigi Becali i-a comandat o proteza performanta. Cu 14.000 de euro, i-a cumparat baiatului simpla bucurie de a alerga. Pana atunci, Amar isi sfideaza destinul si joaca fotbal cu fratele lui.

Se sprijina in carje, merge pe jos kilometri intregi pana la scoala si are dureri cumplite la o simpla ploaie. Si totusi, Amar nu se plange. In sufletul lui curat, gaseste bucurie si recunostinta.

Spagi, taxe ascunse si medicamente de acasa: situatia din "cel mai modern spital public" din Romania!... Vremea cu Flavia Mihasan: "Avem temperaturi de vara, in continuare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x