Antena Căutare

Ambasadorul Marii Britanii în România a dormit noaptea afară, pe străzi! „Am avut un sac de dormit foarte vechi, îl am de 30 de ani”

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, a dormit afară, totul pentru a atrage atenția asupra unei grave probleme din România!

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, a dormit afară, totul pentru a atrage atenția asupra unei grave probleme din România!

Alături de el, sub cerul liber, s-au odihnit şi alţi membri ai comunităţii britanice din ţara noastră, dar şi câţiva voluntari.

Gestul a fost făcut cu scopul de a sprijini cauza persoanelor fără adăpost din România!

Mii de oameni trăiesc pe străzile din Capitală sau în canale, iar mulţi dintre ei nici măcar nu mai speră la o viaţă mai bună. În universul lor domină mizeria, bolile, drogurile şi frigul.

Dorm pe cartoane, sub cerul liber, iar fiecare zi este o luptă pentru supravieţuire.

În semn de solidaritate, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti şi-a adus sacul de dormit de acasă şi a înnoptat afară.

„Acest sac de dormit este foarte vechi. L-am folosit când eram student la Geografie, acum 30 de ani”, a declarat Paul Brummel.

Scene ca în filmele de acţiune în Londra! Un hoț de bijuterii a fost imobilizat de martori români, chiar în timp ce fugea după jaf!

I s-au alăturat şi alţi voluntari, impresionaţi de poveştile oamenilor pentru care strada înseamnă "acasă".

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Sinucidere macabră la metrou la piața Unirii! Un tânăr a ales să își pună capăt zilelor în cel mai cumplit mod posibil... Imagini scandaloase surprinse pe holul Spitalului Judeţean Tulcea! Un tânăr bolnav a trecut printr-o umilință cruntă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x