Antena Căutare

Incident SCANDALOS la un liceu din Sebeş! Un profesor a PĂLMUIT un elev

O anchetă se află în desfășurare la un liceu din Sebeş, după ce un profesor de istorie ar fi lovit un elev de clasa a cincea.

O anchetă se află în desfășurare la un liceu din Sebeş, după ce un profesor de istorie ar fi lovit un elev de clasa a cincea.

Scenele violente ar fi avut loc ieri, la o clasa de a V-a, în timpul orei de istorie. Profesorul preda, când a fost deranjat de atitudinea elevului.

Elevul şi-ar fi jignit dascălul în repetate rânduri, nemulţumit că ar fi primit o notă mică. Profesorul l-ar fi pălmuit peste faţă pe elev, sub privirile colegilor lui.

Mama băiatului a depus plângere la poliție, iar Inspectoratul Județean Alba așteaptă un raport complet întocmit de conducerea liceului.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat acolo.

Scandal MONSTRU la o creşă din Constanţa! O mamă acuză educatoarele că i-au bruscat fetiţa... Plimbările cu telecabina din Poiana Braşov se SCUMPESC! La cât vor ajunge tarifele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x