Antena Căutare

Andre Rieu a lansat DVD-ul "Live în București": "Sunt îndrăgostit de România". Încasările vor merge către familiile victimelor din Colectiv

Violonistul Andre Rieu a lansat oficial, vineri, DVD-ul "Live în București", ce cuprinde patru ore de înregistrări din concertele pe care le-a susținut anul acesta în Capitală, artistul semnând autografe pentru sutele de fani care au stat la coadă pentru a-l întâlni.

Andre Rieu a lansat DVD-ul "Live în București": "Sunt îndrăgostit de România". Încasările vor merge către familiile victimelor din Colectiv
| infomusic.ro

Violonistul Andre Rieu a lansat oficial DVD-ul "Live în București", ce cuprinde patru ore de înregistrări din concertele pe care le-a susținut anul acesta în Capitală, artistul semnând autografe pentru sutele de fani care au stat la coadă pentru a-l întâlni.

Andre Rieu a anunțat, anterior venirii sale la București, că toate încasările obținute în urma vânzării DVD-urilor vor fi donate familiilor victimelor incendiului din Club Colectiv. Artistul a lansat materialul discografic într-un mall bucureștean și a fost primit cu aplauze de către sutele de fani care l-au așteptat. El a amintit că va susține din nou concerte la București, în Piața Constituției, în iunie anul viitor.

Rieu i-a salutat cu căldură pe cei veniți să îl întâmpine și le-a spus că în România a găsit cel mai cald public din lume. "I-am spus și domnului primar astăzi. Am 66 de ani și sunt îndrăgostit din nou. Sunt îndrăgostit de România", a spus Rieu.

Artistul a coborât de pe scena amenajată la locul evenimentului și a dat autografe fiecărui admirator în parte.

DVD-ul "Live în București" cuprinde patru ore cu cele mai bune imagini surprinse în timpul celor șapte concerte susținute de Rieu în Capitală, în vara acestui an.

26 de ani de la moartea lui Arsenie Boca! Procesiune impresionantă la mănăstirea Prislop... România, sub cod galben! Informare de ploi și ninsori în majoritatea regiunilor țării, începând de sâmbătă la prânz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x